4 November 2000, contactdag te Almere - haven

De informele contactdag in november van de afgelopen dagen is goed bevallen. Dat vraagt natuurlijk om een vervolg. Deze keer is de datum geworden: Zaterdag 4 november.
Ook dit keer wordt er niets bijzonders georganiseerd, maar ligt de nadruk op het gezellig samenzijn, contacten leggen, bijpraten met oude en nieuwe bekenden.

De lokatie is, net als andere jaren, bij Bal-lorig in Almere-Haven. Voor diegenen die er vorig jaar niet bij waren: Bal-lorig is een grote binnen-speeltuin met speelmogelijkheden voor alle leeftijden. Er is catering aanwezig en een plek om gezellig bij elkaar te zitten, van waaruit toch het kroost in de gaten gehouden kan worden.
Omdat het een informele dag betreft, geven we geen exacte begin- of eindtijden. Vorig jaar kwamen de meeste mensen tussen 10:00 en 11:00 u aan. De toegang wordt door de Stichting betaald.
Heeft u zin in een dagje samen zijn, dan bent u welkom. U kunt bij een van de bestuursleden een berichtje achterlaten of u van plan bent om te komen.

Routebeschrijving:
Vanuit richting Amsterdam: A6 afslag Almere Haven, 1e stoplicht rechts, 2e stoplicht rechts, richting natuurcentrum.
1e straat weer rechts, de weg langs het fietspad blijven volgen, aan uw linkerhand vindt u Bal-Lorig.

Vanuit richting Lelystad: A6 afslag Almere Haven, eerste stoplicht rechts, 2e stoplicht rechtdoor, 3e stoplicht rechts richting natuurcentrum, 1e straat rechts.

Wij hopen dat het weer een gezellige dag wordt.