Contactdag zaterdag 9 oktober 2004

De jaarlijkse contactdag in april is dit jaar niet doorgegaan omdat we voor die datum niet voldoende sprekers konden vinden. De datum is daarom verschoven naar zaterdag 9 oktober 2004.
We hebben voor die dag een interessant programma samen kunnen stellen. De lokatie is ook veranderd: de laatste jaren waren we meestal in het Lierderholt bij Apeldoorn, deze bijeenkomst wordt gehouden in Geldrop, bij Eindhoven.

Het programma voor die dag ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit:
10:00u Zaal open, koffie staat gereed
11:00u Opening door het bestuur
11:15u Dhr Egbert Slot over PGB (Persoonsgebonden budget)
12:45u Lunchpauze
13:45u Dhr Rob Seelen, osteopaat
14:30u Dr J. Cruysberg, oogarts
15:15u Kleine pauze
15:30u Drs. Verzijl, Neuromusculair onderzoek
16:15u Afsluiting, TV uitzendingen laatste jaar.

Catering

Voor de consumpties kunt u consumptiebonnen kopen à € 0,50 per stuk. Daarvoor kunt u koffie, thee, frisdrank, soep of broodjes verkrijgen. Het is ook mogelijk om uw eigen lunch te gebruiken. Om deze dag zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden is het erg belangrijk om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Wij vragen u om ons te laten weten of u komt, en met hoeveel personen, of u gebruik maakt van de lunch, en of u gebruik maakt van de kinderopvang.

Locatie

De Moebiusdag wordt gehouden in
Gemeenschapshuis “Zesgehuchten”
Papenvoort 1
5663AC Geldrop

Rout in Geldrop

Route

Geldrop ligt ca 7 km ten oosten van Eindhoven, aan de A67 Eindhoven richting Venlo. Vanaf afslag 34 (Geldrop-Heeze) van de A67 rijdt u Geldrop binnen. Bij het 1e stoplicht links, Emopad (vlak voor een garage). U passeert spoedig een spoorlijn. Volg het Emopad tot aan de rotonde die u rechtdoor oversteekt. Daarna einde weg links (T splitsing), “Hoog Geldrop” op. Deze weg volgen tot u rechts de kerk van Zesgehuchten ziet. Hiertegenover, aan de linkerkant is het Gemeenschapshuis. U kunt parkeren op de binnenplaats van het Gemeenschapshuis. De ingang van de binnenplaats ligt aan de linkerkant van het gebouw. Wilt u de auto’s zoveel mogelijk achteraan parkeren zodat we eventueel het centrale deel kunnen gebruiken als speelplaats voor de kinderopvang.

Kinderopvang

We verzorgen kinderopvang voor deze dag. Wilt u bij opgave voor de dag aangeven of u hier gebruik van wilt maken.

Opgave

Voor het regelen van de catering en kinderopvang willen we graag weten hoeveel mensen we deze dag kunnen verwachten. Wilt u voor 1 oktober laten weten of u komt, of u gebruik wilt maken van de lunch, en/of de kinderopvang. U kunt ons via e-mail bereiken op: "moebius geen spam @dse.nl" of telefonisch via nummer 040 - 2800559.