Contactdag 2017

Graag nodigen wij u uit voor de contactdag op 25 november 2017, in dorpshuis “De Neng” in Amersfoort: Engweg 7, 3828 Hoogland (Amersfoort).
Vanaf 10.30 uur verwelkomen wij u met een kopje koffie/thee.

De dag zal om 11 uur worden geopend door onze dagvoorzitter, waarna er twee sprekers zullen zijn.  Ietske Siemann, psychologe van Radboud UMC, zal een presentatie houden over weerbaarheid bij Moebius patiënten. Nele Vandenbussche, kinderarts bij slaapcentrum Kempenhaeghe in Heeze, zal een presentatie houden over slaapproblemen bij Moebius patiënten. Corrie Erasmus zal ook op de contactdag aanwezig zijn.

Voor de kinderen is er een sportzaaltje afgehuurd in De Neng. Wij willen u vragen zelf toezicht te houden op uw kind of iemand mee te brengen die dit voor u doet. De Stichting kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele ongevallen. In de zaal mag alleen sportschoeisel gebruikt worden.

Na de presentaties van beide sprekers zal u een lunch door de Stichting worden aangeboden, waarna wij in groepen onderwerpen ter sprake willen brengen. Wij verwachten de dag tussen 15.15 en 16.00 uur af te sluiten. Natuurlijk zal er ook voldoende gelegenheid zijn voor onderling contact en het uitwisselen van ervaringen.

Graag zien wij uw aanmelding tegemoet via Info@moebiussyndroom.nl

Geef alstublieft vóór 11 november aan met hoeveel personen u aanwezig  zult zijn.

Graag tot ziens op 25 november!

Bestuur Moebius Syndroom Stichting